Van verjaardagen

Er zijn mensen die zeggen dat er een moment komt waarop je liever niet meer verjaart. Wel, ik ben niet zo een van die mensen. Ik vind dat no...

Er zijn mensen die zeggen dat er een moment komt waarop je liever niet meer verjaart. Wel, ik ben niet zo een van die mensen. Ik vind dat nog steeds een leuke dag en ben van plan dat zo te houden. Het is een dag waarop ik mijn goesting wil doen, niks speciaals, gewoon wat leuke dingen. Ik hou van de berichtjes, de mailtjes, de smsjes, de kaartjes op die dag. En ik heb op mijn tanden gebeten maar ik kon mijn tranen echt niet verbergen toen mijn liefste zei dat hij geen cadeau voor me had. Het was geen grap, er was zelfs geen kaartje of bloemen. Gewoon niks. Ik kon zelfs in mijn eentje ontbijten omdat hij al de deur uit was. Hij heeft uitstel gekregen, maar mijn verwachtingen zijn nu serieus hoog gespannen en dat laat ik hem ook voelen. Druk of niet, er is toch altijd het internet? Zo heb ik ook twee weken geleden zijn cadeau besteld.

Dus trok ik maar naar West-Vlaanderen. Ik profiteerde ervan om de sneltrein te nemen en binnen te springen in de Veritas in Kortrijk. Met de sneltrein heb ik net genoeg tijd voor mijn verdere aansluiting. Ik had trouwens nog een korte rondbreinaald voor de mouwen nodig. Die heb ik daar gevonden. Ik kwam er ook tot de vaststelling dat ze nog geen plaats hadden gevonden voor hun lentecollectie. De wintersolden stonden nog in het rek, dus in de plaats van misschien een paar zielige bollen hier en daar werd het een serieuze aankoop: 3 soorten wol met tussen de 8 en de 16 bollen van elk. Ik heb weinig tijd tussen mijn treinen, dus nam ik maar de rode en de paarse alpaca mee en in plaats van te rekenen nam ik voor de zekerheid die paar bolletjes extra mee. De 8 bollen zijn een combinatie wol en acryl in bruin en paarse tinten, ideaal voor een sjaal of bolero ofzo, iets om het lekker warm te hebben en passend bij mijn bloemetjeskleed. Ik heb de voorraad voorlopig bij ons ma gelaten omdat ik dacht rechtstreeks van de trein naar het restaurant en dan ons feest te gaan, maar hij is al gewaarschuwd van mijn razzia.

You Might Also Like

0 reacties