Aanstekelijk

Het is best grappig. Ik zat op het werk terwijl mijn computer aan het opstarten was een stukje brei van op de trein aan het uittrekken. Een ...

Het is best grappig. Ik zat op het werk terwijl mijn computer aan het opstarten was een stukje brei van op de trein aan het uittrekken. Een muts is best een rap project maar je moet dat ook eens kunnen passen en zo op de trein durf ik dat nog niet goed. In het open landschapsbureau waar we zitten, zelfs al zat ik in de loungeruimte, ben je bijna gedoemd om betrapt te worden. Mijn pc startte op, en ik moest nog wat opwarmen, uiteindelijk neemt dit een paar minuten. Onschuldig. Mijn collega passeerde en haar ogen vielen op de paarse wol.
"Wat ben je aan het doen?"
"Mijn muts is te klein, straks op de trein naar huis probeer ik opnieuw."
"Een muts, kan je dat dan breien?" Haar verbazing was oprecht en tijdens de middag kwam het terug, ik toonde haar de kleine rondbreinaalden en ze was enthousiast. Een paar dagen later sprak ze me aan. Sinds ik het haar getoond had, was ze in haar hoofd op zoek naar kleuren en wol en... Heel grappig, ik wist wel dat ze vroeger nog weleen sjaal had gebreid maar wie had kunnen denken dat het zo'n vaart zou lopen? Hetzelfde eigenlijk bij San, toen ik dit postte was ze niet onder de indruk, in het echt was ze dit wel. De meeste moet ik toegeven, niemand denkt dat het zelf gemaakt is. En het is simpel een paar uren en je hebt een toffe muts in de kleur die je zelf kiest, als dat niet leuk is.

You Might Also Like

1 reacties

  1. een loungeruimte op het werk klinkt wel niet slecht... wij hebben alleen vergaderstakasten op de gang; De vergaderzitruimte is afgeschaft. Staand vergaderen is efficienter, hebben ze beslist. Alleen als er externen zijn mogen we nog een echte vergaderzaal boeken. De statistiek van externe vergadering is dan ook explosief gestegen.

    BeantwoordenVerwijderen