zoals in de film

Wie had kunnen denken dat ze met haar opmerking geesten uit het verleden wakker maakte? Ik was nog vlug mijn mail aan het controleren en w...

Wie had kunnen denken dat ze met haar opmerking geesten uit het verleden wakker maakte?
Ik was nog vlug mijn mail aan het controleren en was zonder het te beseffen ingelogd geraakt op MSN. Ik was redelijk gehaast omdat mijn liefste wachtte met het eten. Plots plopt een "goedenavond" op mijn scherm. Ik bekijk twee keer de naam, msn is nu niet mijn favoriete communicatiemiddel en zoveel mensen zitten daar niet in. Ik leerde het gebruiken toen ik ingeschreven was op een datingsite en sommige van de contactpersonen dateren nog uit die periode. Zo ook hij. Blijkbaar was hij nog eens ingelogd of zich aan het vervelen. Ik ben beleefd opgevoed dus ik antwoord een hallo, niet goed wetende wat ik kan verwachten. "Wat waren jouw interesses ook al weer?" Huh, ik wist het, hij is zich gewoon aan het vervelen, dus ik besluit het kort te houden. "Wij kennen elkaar van die datingsite, ik ben degene die je liet staan voor de dulle griet" misschien wel terecht en nu ben ik eigenlijk gehaast, denk ik erbij. Blijkbaar rinkelt er nu een belletje. Ik scheep hem alsnog af en haast me naar de gedekte tafel.
Gisteren landt er een berichtje in mijn andere postdoos. Tiens, blijkbaar heeft hij ook dat adres. Of ik geen zin heb in een tweede kans om elkaar te leren kennen?

You Might Also Like

0 reacties