Da bomb...

Ik ben nogal een fan van historische fictie, of het nu boeken of series zijn. Het voordeel van series is dat je de outfit ook kan bewonderen...


Ik ben nogal een fan van historische fictie, of het nu boeken of series zijn. Het voordeel van series is dat je de outfit ook kan bewonderen en bij Land girls en Bomb girls vielen de kokerrokken enorm op. Beide series spelen zich af ten tijde van Wereldoorlog ll, dus jaren 40. Bij de Canadese reeks bomb girls werken ze in de munitiefabriek, in de Britse reeks werken ze op het land. Simpel.

Maar die kokerrok, dat wou ik ook. Mijn zoektocht leidde me uiteindelijk naar de kokerrok van mme Zsazsa, ooit gratis bij Goedele. Gelukkig kon een van de Ijverige wijven me het patroon uitlenen. Ik ging voor een ietwat bizarre testversie alvorens ik de schaar in mijn jeansstofje zette. Levi's jeans van bij de puces van Le Chien Vert, 7,50 euro per meter. En een schot in de roos, ook al zijn de foto's nogal aan de mottige kant. Maar ik wou eens profiteren van de grote spiegel op weekend.

Een quasi onmogelijke pose. Maar in tegenstelling tot wat ik altijd denk ben ik toch niet zo dik. 
Een restje pencil chart voor het beleg. Al had de rits wel wat blinder gemogen.
En deze foto moet de kleur geven, een beetje geelgrijs van jeans. En perfect te doen met mijn basis-brotherke. Al moet ik toegeven dat de stof niet zo dik is als een standaardjeansbroek.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik haddekik wel een fotooke willen nemen op dat prachtige terras daar ook hoor…
    Schoon rokske in elk geval!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk rokje! En leuke sloefen, ik heb die in het paars :p

    BeantwoordenVerwijderen