7 boeken in 2013

Ha, volgens goodreads heb ik dit jaar zeven boeken gelezen. De achtste bleek bij nader inzien een verkeerde registratie te zijn van een niet...

Ha, volgens goodreads heb ik dit jaar zeven boeken gelezen. De achtste bleek bij nader inzien een verkeerde registratie te zijn van een niet uitgelezen boek. Ik ben goodreads opnieuw gaan gebruiken om me wat meer tot lezen aan te zetten en wat tips te verzamelen. Maar ik erger me aan de berichten van mensen die 17% van een boek hebben gelezen. En stiekem ben ik ook jaloers op mensen die  dertig of veertig boeken hebben gelezen. Er was een periode dat ik rond tsjoolde met drie of vier bibliotheekkaarten om mijn honger te stillen. En de kindle heeft vooralsnog eigenlijk niet geholpen. Misschien omdat papieren boeken vaak evenveel of zelfs minder blijken te kosten?
Zeven boeken dus. Meneer Tourette en ik is ongetwijfeld het meeste bijgebleven. Net als jij en ik (ik vond alleen de Italiaanse cover). Room was na slammerkin een serieuze doorbijter en tegenvaller. Bobby Ewing blues en peaches zijn dan weer ideale vakantielectuur. 

Volgend jaar beter?

You Might Also Like

0 reacties