The tea collection

Toen ik eerder dit jaar in Edinburgh was lanceerden Jessica James van Ginger Twist Studio  en Clare Devine the teacollection club in een he...

Toen ik eerder dit jaar in Edinburgh was lanceerden Jessica James van Ginger Twist Studio en Clare Devine the teacollection club in een heel gezellige theewinkel. 

Clare liet zich al eerder inspireren op thee bij het ontwerpen van mutsen en Jessica is natuurlijk gekend voor haar gehandverfde wol. Ze hebben al een club samen met patronen en wol, maar nu voegen ze er ook thee aan toe. Het idee is simpel: elk seizoen ontvang je drie strengen wol geverfd door Jess, drie patronen van Clare en een zakje thee die de inspiratie vormde van één van de patronen. Je kon je inschrijven voor een jaar, maar je kan ook elk seizoen aansluiten. De patronen blijven drie maanden exclusief voor clubleden en zijn nadien gewoon via Ravelry te koop. 

Op 1 september werd de herfst uitgestuurd. Mijn oog viel meteen op de blauwe wol, omdat deze zo ongelooflijk zacht is. Het is een mengeling van zijde en alpace. Het patroon heet cloud catcher en kon niet meer passend zijn. 

You Might Also Like

0 reacties