Joe the plumber

Het leverde mooie televisie op: een hardwerkende Amerikaan die een politicus een vraag stelt die hem bezig houdt. Alleen bleek loodgieter hi...

Het leverde mooie televisie op: een hardwerkende Amerikaan die een politicus een vraag stelt die hem bezig houdt. Alleen bleek loodgieter hier toch een rekbaar begrip. Mijn stoute ik vraagt zich af of hij geen acteur is ingehuurd door republikeinen of echt toevallig op de juiste plaats was. Het duurt nu al een tijd heel die campagne. Toen we in Praag rondliepen ontmoetten we vier Amerikaanse vrouwen, overtuigd democraten die absoluut voor Hilary waren. "A good divorce would have done miracles." en ook nog "it's no longer right to be a racist, but it is still right to be sexist" over de commentaren die ze binnen haar partij blijkbaar kreeg. Oh en vooral, het nieuws is er niet om te informeren maar voor kijkcijfers. Anyhow, de campagne gaat ver. Op Ravelry, de brei- en haakgemeenschap, zijn er verschillende leden die hun avatars aanpassen met steunbetuigingen voor de één of de ander. Ik kijk er al niet meer van op. Maar toen ik deze morgen mijn nieuwsbrief van Lion Brands opendeed moest ik toch eens diep zuchten: gratis patronen om Barack Obama of McCain te haken.Heeft iemand ooit dit idee gehad voor pakweg Yves Leterme, Joëlle Milquet, Di Rupo, Degucht,...?

Maar langs alle kanten wordt ons wel gevraagd om onze mening te hebben over de begroting, Terzake, de ochtend,... Zo in die trant: "de begroting hangt met haken en ogen aaneen, maar wat vindt u?" [liedje] "En we lezen even voor uit de reacties: de begroting hangt met haken en ogen aaneen, maar ik vind dat ..." En van de socialisten mogen we pas iets verwachten na hun congres van dit weekend, of heb ik Caroline nu verkeerd begrepen?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Breien en haken blijkt qua imago nog steeds een kinderlijke bezigheid... Beeld je in, dit zijn vingerpoppetjes, je kan er poppenkast mee spelen. Heel typerend allemaal.
    Aan zulke ontwerpen hebben we geen nood, hoewel sommigen dit misschien grappig vinden?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wacht nog steeds een beetje op die socialisten...

    BeantwoordenVerwijderen