geef om haar

Een actie van een shampoomerk dat ik niet ga vermelden omdat ik een beetje kwaad ben. Het begon met Sofie die het gezicht zou worden en haar...

Een actie van een shampoomerk dat ik niet ga vermelden omdat ik een beetje kwaad ben. Het begon met Sofie die het gezicht zou worden en haar haar knippen voor een pruik. Tot zover geen kwaad woord, want het lijkt me lastig om je haar te verliezen, naast alle andere fysieke ongemakken. Toen ik haar op tv zag, had ze een kort carrékopke, ze maakte efkes reclame voor de actie en al ik kon denken was, waarom snij je dat in godsnaam niet in een jongenskopje, maak een statement, durf eens. Toen ik het mijn liefste vertelde wist hij mij te vertellen (ja, het is van horen zeggen) dat iemand van de vrouwen op het werk een brief had gekregen met info over de actie en de doodleuke vermelding dat ze haar haar met het shampoomerk moest wassen voor ze ze liet knippen, anders zouden ze niet sterk genoeg zijn. Sorry, maar voor mij is dat er over. Ik ben absoluut pro campagnes en het is super dat merken daar ook iets mee willen doen, zoals die lingerieketen die ook acties doet ter sensibilisering van borstkanker, maar er op die manier mee uitpakken vind ik maar laag. Geen idee hoe ze de adressen geselecteerd hebben, maar stel dat één van de geadresseerden haar haar verloren had door de behandeling? Hoe zou die zich voelen?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Beste,
    Van horen zeggen? Je kunt natuurlijk ook eens zelf informeren en naar de site www.kanker.be van de Stichting tegen Kanker gaan. Het lijkt me gewoon schitterend; iets van jezelf schenken die niet eens geen geld is, en met dit geld is er terugbetaling van pruiken voor vrouwen die zich dit moeilijk of niet kunnen permiteren. Prachtig toch. Dat er een shampoomerk is die dit sponsort en oproept om je haar te geven lijkt kan me worst wezen. Als al die vrouwen maar geholpen worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor alle duidelijkheid, het leek mij een fantastische actie. Tot ik hoorde van die brief waar expliciet staat dat je Pantène moet gebruiken om sterke haren te hebben die je kan doneren. Dat heb ik van horen zeggen, omdat ik zelf geen brief kreeg.

    BeantwoordenVerwijderen