6.15

Elke werkdag staat onze wekker om 6.15. Nu al een week of zes en ik blijf het er moeilijk mee hebben. Ja, ik ben de eerste uit bed, maar ik ...

Elke werkdag staat onze wekker om 6.15. Nu al een week of zes en ik blijf het er moeilijk mee hebben. Ja, ik ben de eerste uit bed, maar ik val 's avonds op een ontieglijk vroeg uur in slaap, uitgeput. Voorlopig zijn er dus nog geen concertjes in de week geweest. Zaterdagen zijn bij ons nooit uitslaapdagen en ook de zondagen worden wel eens gedwarsboomd door nog snel een boodschap of een schilderwerkje. Vanmorgen was het tien uur, ideaal want ik wordt straks aan de lunch bij mijn ma verwacht, maar dat betekende wel gisteren vroeger vertrekken. Ik viel zowat van mijn fiets onderweg naar huis van de slaap, niet van de drank. Maar toch ook met een heel goed gevoel. Het Gentblogt-verjaardagsfeestje was super. Wij hadden eerder een opdracht om een jarige te laten schrikken en haar sauna-bezoek in het water te laten vallen. Maar daarna waren we van de partij in Au Bain en het was exact zoals Michel zegt. Een heel leuk feestje.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik ben ook al slaapfietsend naar huis gesjeesd. Ook veel te vroeg wegens deze morgen ook veel te vroeg. Maar bij mij is het wel al 2 jaar geleden dat ik nog een wekker heb gezet, om zoveel mogelijk frustratie te vermijden :)

    BeantwoordenVerwijderen