En het weekend?

Wie dacht dat het weekend diende om uit te slapen na een drukke werkweek heeft het verkeerd voor, althans ten huize No Butterfly - residenti...

Wie dacht dat het weekend diende om uit te slapen na een drukke werkweek heeft het verkeerd voor, althans ten huize No Butterfly - residentie Mariakerke. Op zaterdagmorgen om acht uur stonden wij gezwind op (ahum) voor de werkzaamheden van de dag. Vrijdag komen ze de keuken leveren en de voorbereidingen zijn niet van de poes, zeker omdat we onze toestellen ergens anders gekocht hebben en een eiland-dampkap wel mooi is maar ook heel duur, dus hebben we (ahum) iets uitgedacht. Een constructie die past bij de keuken en waardoor we een "gewone" supergoeie dampkap kunnen installeren. U raadt het, het denkwerk was mijn ding, het uitvoeren dat van mijn lief.Het ding hangt, de putjes en voegen zijn gevuld. Vanavond ga ik de primer erop zetten, terwijl mijn lief de plafond primert. En van primer weet ik ondertussen alles, dit weekend heb ik twee deuren, twee omlijstingen, de schouw, een bak voor rolluiken onder handen genomen met respectievelijk primer of olie. Het klinkt minder indrukwekkend dan het is, maar zoals mijn lief mij troostte, er waren ook putjes te vullen en natuurlijk schuren.en ondertussen begint het langzaam op een huis te lijken, alleen wel een rommelig huis, en daar willen wij binnenkort een feestje organiseren?

You Might Also Like

3 reacties

 1. Wauw, wat hebben jullie een mooi huis! Prachtig met dat daklicht.
  Hoe lang zijn jullie al bezig met verbouwen? Of wonen jullie er nog maar net. . .

  Groetjes
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Monique. Het is het huis van mijn vriend. Hij is ondertussen al bijna drie jaar aan het renoveren. In het begin dagelijks om een bewoonbare eerste verdieping te krijgen. Nadien gingen alle zaterdagen en vrije dagen naar de benedenverdieping. Het is inderdaad heel mooi geworden. Binnenkort hebben we een leefbare benedenverdieping en dat zal deugd doen want het werd boven toch wat krap. En deze zomer neem ik er ook mijn intrek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal je bij gelegenheid eens een foto tonen van onze living en hoe die erbij lag TWEE dagen voor we verhuisden. Ik zag het toen helemaal niet meer zitten en toch zijn we op de geplande dag verhuisd.

  BeantwoordenVerwijderen