Verloren maandag

 Voor velen is vandaag de dag van de terugkeer na de lange kerstvakantie, met een bang hartje misschien en met niet veel goesting misschien ...

 Voor velen is vandaag de dag van de terugkeer na de lange kerstvakantie, met een bang hartje misschien en met niet veel goesting misschien ook. Ik ben nog in ziekteverlof, het was amper een week geleden dat ik werd geopereerd en het is de eerste dag dat ik het gevoel heb van wat energie op overschot te hebben. Ik probeer er spaarzaam mee te zijn en neem je mee naar vorig jaar met mijn bestnine van instagram, de app koos de foto's op basis van de likes en ik vind het eigenlijk altijd leuk om te zien wat daar uit komt.

Bij de eerste foto moest ik zelf nadenken: Honte van Berlinde De Bruyckere ligt drie jaar in de Drongenhofkapel. Af en toe kan je binnen en er zijn nog twee kunstenaars, waaronder het glaswerk van Delvaux. Het is superschattig om het beestje zo te zien liggen met de poot over de ogen en ik bleef er lang kijken. Ik had een reeks foto's van mijn blauwe kousen van de bluestocking club van Kate Davies en ben echt blij dat er eentje tussen staat. Deze maand begint de nieuwe club van Kate Davies en ik kijk er echt naar uit, ze neemt ons mee op sleeptouw naar een streek in Schotland. Voor Hari Ito mocht ik een aantal patronen testen en deze van de kousen kreeg veel stemmen. Ik hoop dit jaar ook verder hier mee verder te kunnen doen en beter te worden in dat nauwkeurig naaien.  


Op de middelste rij staat grappig genoeg twee keer hetzelfde kleed, de feliz jurk uit Fibremood. Eén keer in een geliefd stofje van See you at six en één keer in een Gents ontwerp met kwallen, echt een bijzonder stofje van Anabella Graphics. De middelste foto is voor mijn zelfgemaakte sneakers, klaar om bij beter weer de stad in te trekken.

Op de onderste rij dan weer breiwerk: twee truien met kleurbreiwerk die ik afwerkte. De middelste foto is een blind date met Anneke die ik van instagram ken, fijn om online ontmoetingen ook offline verder te zetten. 


You Might Also Like

1 reacties