Herfst in mijn bord

Ik zit met het spookbeeld van allemaal bestelwagentjes die door mijn stad rijden in mijn hoofd en misschien zal dit wel de liefde met hello...

Ik zit met het spookbeeld van allemaal bestelwagentjes die door mijn stad rijden in mijn hoofd en misschien zal dit wel de liefde met hello fresh bekoelen. Als om het te compenseren, bleek mijn laatste pakket volledig vegetarisch. En heel lekker te zijn. 

Dit was alvast een schot in de roos en zal hier nog vaak op tafel verschijnen. Al was dit ook zo een recept waarbij mijn hart wat treurde om een ienieminie pakje walnoten enzo.
Nodig voor 1 persoon:
1/2 peer conference
125g rode biet
90g conchiglie (pasta)
1 knoflookteen
100g champignons
20g rucola
40g geitenkaas
10g walnoten
1/2 el zwarte balsamico azijn
olijfolie en peper en zout
614 kcal

1. Verwarm de oven voor op 200 graden en kook 500ml water per persoon voor de conchiglie.
2. Snijd de peer en rode biet in dunne parten en verdeel over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met zwarte balsamico azijn en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en bak 10 à 15 minuten in de oven.
3. Kook de pasta
4 Snijd of pers ondertussen de knofloof fijn en snijd de champignong sin plakken.
5. Verhit de olijfolie in een wok en bak de champignons en knoflook 4 à 5 minuten op een hoog vuur. Voeg de pasta met wat kookvocht toe, breng op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut. Haal de pan van het vuur en voeg de helft van de rucola toe.
6. Verdeel de overige rucola over de borden en schep de pasta erop. Verdeel de peer, bieten en geitenkaas over de pasta en garneer met de walnoten. Besprenkel naar smaak met olijfolie en zwarte balsamico azijn.
7. Smakelijk!


You Might Also Like

0 reacties