As we speak

Ik haalde melk en koffiekoeken in huis vanochtend. Ik hoorde het geluid van slijpschijven verder in de straat en voelde plaatsvervangend de ...

Ik haalde melk en koffiekoeken in huis vanochtend. Ik hoorde het geluid van slijpschijven verder in de straat en voelde plaatsvervangend de stress. Werken tegen deadline en dat op een zondag. In huis hoor ik ze ook, tegen de middag komen daar de stemmen van de achterburen bij. Gezellig op hun terras en misschien zelfs een streepje Granse chanson...

De emoties van de afgelopen week zijn grotendeels onder controle dankzij een paar leuke berichtjes uit onverwachte hoek. De frustraties om mijn fouten, door verstrooidheid, vermoeidheid en te veel aan mijn hoofd maakte ik stomme rekenfouten, die ik meestal ook zelf vond en stuurde ik de verkeerde documenten door.

To eat:
Oh boy, de combinatie van het voedselteam en Fermet is voor mij perfect! Op vrijdag is het een gezellige boel als iedereen uit de buurt zijn bestelling komt ophalen. Het was een plezier om te ontdekken dat er tomaten en honingbessen in mijn pakket zaten. Zomer! Samen met de asperges, berloumi en zelfgekweekte kiemen werd dit een heerlijk slaatje. 


To see on stage: De Kersentuin van Stan. De laatste voorstelling uit mijn abonnement en even slikken toen ik een paar acteurs herkende. Op het podium en in de zaal. Maar het stuk was leuk, een echte bewerking met grappige momenten, zoals Stan dat kan. 

To enjoy:
Voor het eerst mijn nieuwe hasbeens aan, een zonnebril en plannen maken voor elk weekend dat ik binnen heb gezeten.... 
En ach, zelfs dat studeren heeft zijn charmes. Maar volgend jaar doe ik een massa leuke dingen, in de zon, rond deze tijd van het jaar. 

You Might Also Like

0 reacties