To twit or not to twit

Dankzij Gentblogt word ik door mijn omgeving wel eens raar bekeken. Bloggen, twitteren,... ja, ik weet wat het is, ik doe er aan mee. Maar ...

Dankzij Gentblogt word ik door mijn omgeving wel eens raar bekeken. Bloggen, twitteren,... ja, ik weet wat het is, ik doe er aan mee. Maar ik ben eigenlijk maar een groentje. Mijn gsm is er eentje van het werk en hoewel ik graag ook mobiel zou zijn durf ik het niet goed vragen. Ik heb geen zin om werkmails overal te kunnen lezen. Een twittertje plegen misschien wel, maar wie leest die dingen natuurlijk.

Enfin, dankzij Gentblogt kom ik ook wel eens ergens, op de opening van Electrified en Ed Templeton bijvoorbeeld. Een uur voor de opening van het grote publiek werden de ambassadeurs verwacht, een mooie titel voor een bont allegaartje van bloggers en twitteraars. Wel, ik was één van de enige zonder mobiel netwerk. Ik werd er zelfs een beetje gek van, al die mensen die gelijktijdig berichtjes sturen, over hetzelfde, soms naar elkaar terwijl ze in dezelfde ruimte stonden. Ik was zo blij toen ik mijn collega zag dat ik haar spontaan een kus gaf. De voorstelling is trouwens wel leuk, ik ga nog wel eens kijken als het minder druk is. Het was een beetje veel voor één avond en het was er iets te veel volk.

En op zaterdag was er dan nog een incident met één van die dames. En dat terwijl Ravelry toch wel één van de grootste sociale media mag genoemd worden.

Enfin, ik blijf er wat dubbel tegenover staan. We doen in huis wel veel dingen online, maar evengoed sluiten we het ding een dagje af.

You Might Also Like

1 reacties

  1. correctie wij waren de enigen...maar ik had wel een ferm fototoestel mee ter compensatie :D

    BeantwoordenVerwijderen