als het aan de kat lag

Via The Insiders kan ik deelnemen aan een campagne voor Persil Eco Power. Of wat dacht je van wasproduct met lavendel en dan wasverzachter ...

Via The Insiders kan ik deelnemen aan een campagne voor Persil Eco Power. Of wat dacht je van wasproduct met lavendel en dan wasverzachter met een compleet andere geur? Hij heeft het ook nogal voor de witte producten, terwijl ik toch wel aandacht heb voor dingen als milieuvriendelijkheid enzo. Het helpt natuurlijk al helemaal dat ik de reclame leuk vind. Mijn lief doet meestal de boodschappen maar als het op wasmiddels aankomt ga ik liever mee. Dus kwam hier een grote doos met twee flessen voor mij en een stapel staaltjes toe.Met het product kan je al vanaf 20° wassen, wat ik nog niet geprobeerd heb moet ik toegeven. Ik ben wel tevreden van het resultaat op 30° en van de geur. Het is heel zacht en fris. Onze kat is sowieso ook overtuigd zoals je kan merken.Trouwens ik heb nog wel een aantal staaltjes over, als je wil, ik kan je ook een kortingsbon bezorgen, mail me.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Hey Patricia,
    ik maak ook deel uit van het "testteam".
    Heel goeie actie, heb al velen blij gemaakt met een staaltje en/of kortingsbon.
    Ben eveneens tevreden over het wasresultaat en dat al verschillende keren aangezien we hier met 5 gezinsleden zijn. Ook de katten kunnen de "zachtheid" en frisheid van de fleeceplaids waarderen. Groetjes, S'ke.

    BeantwoordenVerwijderen