Fibremood: Joy

Ik maakte eerder de Joy voor de linkparty van Fibremood maar deze raakte niet op de blog. Het kleed in een mooie structuurtricot bleef maar ...

Ik maakte eerder de Joy voor de linkparty van Fibremood maar deze raakte niet op de blog. Het kleed in een mooie structuurtricot bleef maar liggen omdat ik niet overtuigd was van de fit. Ik zette een elastiek in de taille en draag die nu met een riem. Zelfs mijn meest kritische aanschouwer van mijn naaien is fan. Dus ik heb me er wat over gezet en op deze manier komt joy uit mijn kleerkast.
Ik krijg er complimentjes over en dat zorgt ervoor dat ik vlak voor mijn vertrek naar Oslo een stof verknipte tot een nieuwe joy. Een kenner herkent de french terry van See you at Six. Ik had er andere plannen mee maar had voldoende voor een joy.
Ik gaf de rok een split om het wat minder zwaar te maken. Deze kreeg geen elastiek in de taille, omdat het naar mijn gevoel niet nodig is. Ik draag deze zonder riem en ik moet zeggen het voelt heel comfortabel. De kleur is wat uit mijn comfortzone, het voelt een beetje als een slaapkleedje, maar dat zal ook wel tussen mijn oren zitten. 

 

You Might Also Like

0 reacties