Kikker leest

Ik was zelf schaamtelijk laat met het posten van de laatste envelop en voorlopig kreeg ik er maar twee terug. Maar oh wat is het toch fijn, ...

Ik was zelf schaamtelijk laat met het posten van de laatste envelop en voorlopig kreeg ik er maar twee terug. Maar oh wat is het toch fijn, zo handgeschreven post. Kathleen van Verbeelding.org is geen onbekende en ik vraag me altijd af waar ze die boeken toch vandaan haalt. Een aantal zijn al van haar blog op mijn lijstje geraakt, maar nog niet gelezen. De thee verzacht de pijnlijke keel en een bladwijzer komt zeker ook wel van pas.

Van Magali kreeg ik een fijn knisperboekje als tip. Met een aantal kraambezoeken in het vooruitzicht altijd welkom. Als iemand ooit mijn botjes vindt, komt zeker ook op het lijstje. Op haar blog hetgroteboekvanflorien.blogspot.com vind je zeker nog tips voor kinder- en jeugdboeken. Het sterretjeslint en bladwijzer krijgen ook een mooi plekje.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Hier schaamrood op de wangen want mijn post ging ook schandalig laat op de bus maar is naar jou onderweg. Misschien kwam je al eens piepen op mijn blog en weet je al wat je kan verwachten. Gisteren kreeg ik jouw post aan, bedankt daarvoor, het ritstasje is helemaal mijn smaak. Ook de boekentips komen op mijn 'nog te lezen lijst'. Later blog ik er nog over.
    Lieve groetjes,

    CreativEls
    http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen