Mouwen

For English, scroll down Het was even zoeken, de rondbreinaalden van 5,5 waarmee ik het lijf gebreid heb waren te lang. Met de korte van 5...

For English, scroll down

Het was even zoeken, de rondbreinaalden van 5,5 waarmee ik het lijf gebreid heb waren te lang. Met de korte van 5 lukt het prima. En wat een plezier, dit heb ik op een kleine week gebreid, bijna uitsluitend op de trein of de bus. Mijn leerkracht is sceptisch, maar zij geeft de voorkeur aan haar rechte naalden. Het heeft ook een heel andere reactie op de mensen die me zien breien, ze kijken eens raar, maar het is meteen duidelijk: dit is een mouw.It took some time to find the right size of needle. The 5,5 circulars were too long, the shorter 5 do the trick. I haven't found short 5,5 and I didn't want to delay the project any more. What great fun to knit sleeves on circulars, though my teacher is sceptical. She prefers straight needles. And what speed, I only knitted on the train and the bus. I also like the reaction of the people who saw me knitting, they immediately see it's a sleeve.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Om het even niet met mijn eigen woorden te zeggen :
    en het ging vooruit, het ging vooruit het gaat razend goed vooruit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben wél een fan van de rondbreinaald: ik vind dat je een mooier egaal resultaat hebt, en ik krijg minder pijn in mijn schouders dan met rechte naalden.

    BeantwoordenVerwijderen