Sliertjes

Afgelopen weekend probeerde ik me te concentreren op de nieuwe en spannende dingen. Ik weet dat ik ongelooflijk moe ben, ik sliep uren in Ed...

Afgelopen weekend probeerde ik me te concentreren op de nieuwe en spannende dingen. Ik weet dat ik ongelooflijk moe ben, ik sliep uren in Edinburgh, wat me blijkbaar niet lukt in Gent. Dus stond ik vrijdag op het randje van crashen. Spannend is met een korreltje zout te nemen, maar ik moet er door en ik wil blij zijn met de kleine dingen. Ook al zal ik nog wel eens zielig doen. En ik dwing mezelf ook wel om buiten te komen. De bigblogmeetup heb ik veiligheidshalve aan me laten voorbijgaan. De emoties durven het nog wel eens overnemen en ik heb er niet steeds de energie voor. Maar ik was blij dat ElsS me op sleeptouw nam voor NewPlacesToBe. Een stevige wandeling door ons geliefde Gent en spijtig genoeg heel weinig nieuwe adresjes. Maar misschien zijn wij door onze tijd bij Gentblogt wel verwend geweest.

Ik liep ook Doen! binnen en vond er een juliennemesje. Ideaal om mijn voornemen in uitvoering te brengen. Lieve van Rue de SurĂšne had een leuk filmpje over courgette-spaghetti gepost en hoewel ik normaal mijn wenkbrauwen zou optrekken bij het idee van zo'n mesje besloot ik het nu een kans te geven. En ja, het is zo simpel als Lieve toont, en hoewel het er eerst eerder plakjes uitzagen, bleken het toch wel sliertjes te zijn. Ik deed wat olie en knoflook in een wok en roerbakte mijn courgette. Samen met nog wat champignons smaakte het me heerlijk. Eentje om te herhalen en te experimenteren met andere combinaties.



You Might Also Like

1 reacties