Monogaam breien

Het overkomt me zelden dat ik maar aan 1 project continu aan het werken ben. Ik zette cria op met het idee van lange, ietwat saaie rijen, mi...

Het overkomt me zelden dat ik maar aan 1 project continu aan het werken ben. Ik zette cria op met het idee van lange, ietwat saaie rijen, mindless breien maar het laat me niet los.Het begint met een ietwat vreemde constructie, twee rechthoekjes.
Steken rondom rond opnemen
De rug "vullen"
Mouwtjes erin steken
Nog een paar rijen en de mouwtjes worden tijdelijk aan de kant gezet. Misschien is het het vooruitzicht aan de workshop die me bezig houdt? Misschien zit mijn hoofd te vol met wetteksten? Misschien komen na de mouwen de lange rijen waardoor ik sneller afgeleid zal worden?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik wil er aan beginnen maar ik durf nog niet goed. Soort kunstschilder met een wit doek voor zich. Als ik het zo zie dan ziet het er heel ingewikkeld uit. Maar mocht ik een vraag hebben?
    Ik ben benieuwd naar het vervolg.
    Liana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt doen en gewoon braafjes de instructies volgen. De wee-cria-kal kan je ook helpen, de techniek is hetzelfde, enkel de grootte is anders: http://ysolda.com/blog/2014/5/19/wee-cria-kal-yoke-setup

    BeantwoordenVerwijderen