Thwarter

Kate Davies vierde haar 10 jaar ontwerpen van patronen met een club en een boek. Mijn boek kende problemen aan de grens en is nog ergens han...

Kate Davies vierde haar 10 jaar ontwerpen van patronen met een club en een boek. Mijn boek kende problemen aan de grens en is nog ergens hangende. Maar het leuke aan de club is natuurlijk elke week een patroon in je mailbox vinden. Eén van die patronen is thwarter, lange vingerloze wanten. Ik viel als een blok voor het patroon en tijdens de kerstvakantie ging ik aan de slag. Ze zijn al een tijdje af maar ik vind dat ze hier ook wel een plaats verdienen. 
Ik koos voor de kleuren de overschot van een kleurrijke yoke van een ander project. Ik maakte de wanten minder lang omdat ik denk dat ik ze op die manier meer zal gebruiken. Ik had een paar grammen over voor de duim en het werd spannen. 
Toch in mijn hoofd, ik heb nog steeds een beetje over maar ik kwam nooit echt in de problemen. Wat ik zo leuk vind is dat je de boord kan omslaan en makkelijk met je telefoon kan bezig zijn of uitrollen om lekker warme handen te hebben. Ik vind het een zalig patroon, ik twijfel wat over mijn kleurkeuze, het contrast is niet zo groot als de kleuren die Kate koos, maar ik ga ze niettemin veel dragen. Wees daar maar zeker van. 

 

You Might Also Like

0 reacties