Belle and Sebastian!

Zes jaar geleden is het, besefte ik. Zes jaar dat we in Schotland rond reden en ik voortdurend de cd van Belle & Sebastian koos, tot erg...

Zes jaar geleden is het, besefte ik. Zes jaar dat we in Schotland rond reden en ik voortdurend de cd van Belle & Sebastian koos, tot ergernis waarschijnlijk van de chauffeur. Grijs is die cd gedraaid, want het is vrolijke muziek, met toch een bitter kantje. Ik hou van hun teksten, hun humor, de kleine verhaaltjes,...

Logisch dus dat ik naar het Rivierenhof afzakte toen bleek dat ze kwamen spelen. En ze overtroffen alle verwachtingen. Hun stijl is zo naturel dat ze zonder moeite Brexit verwerken in een nummer en zich luidop afvragen waarom het zo lang geduurd heeft dat ze op zo'n fantastische locatie mochten spelen. Hij ging tot boven in het publiek, schudde een hele rij handjes en ging hallo zeggen tegen de baby van Thijs Delbeke die met Nightman het programma had verzorgd. Hij vroeg mascara aan het publiek en nodigde ook iedereen uit.


Er was heel veel interactie en iedereen had er duidelijk zin in. Zelfs toen de bisnummers kwamen wat ze normaal niet doen, bleek het voor de strijkers (uit Antwerpen) een kleine moeite om in te vallen, wat geweldig geapprecieerd werd door de bandleden.

En nu loop ik dus een hele week al te zingen: step into my office!You Might Also Like

1 reacties

  1. Awel, ik heb allebei de video's volledig uitgeluisterd. Dit is een ontdekking voor mij, bedankt om te delen. En het Rivierenhof, ooooooh, nu ik eraan terugdenk... Heerlijke concerten daar.

    BeantwoordenVerwijderen