Mijn eerste keer... Pukkelpop

Jawel, de eerste keer op mijn leeftijd. En nu ik er ben geweest weet ik eigenlijk niet meer waarom het zo lang geduurd heeft. De afstand is ...

Jawel, de eerste keer op mijn leeftijd. En nu ik er ben geweest weet ik eigenlijk niet meer waarom het zo lang geduurd heeft. De afstand is uiteindelijk te verwaarlozen, Werchter is ook ver vanuit West-Vlaanderen. Ik wou er ooit Nick Cave gaan zien, maar dan was er een trouwfeest. Pearl Jam kwam uiteindelijk niet. Ja, een paar prutsredenen, want het is niet te verklaren. Pukkelpop heeft alle charmes van Torhout vroeger. Ik ben met de trein geweest, langs een steenweg, er zijn buren die dingen verkopen (lekkere pannenkoeken als ontbijt, de koffie was iets te flets maar voor één euro hoor je mij niet klagen)), de eerste nacht niet geslapen wegens de koude, het is een echte wei met boeren en al. Maar tegelijk is het ook zoveel beter: een warme douche 's morgens, koffie bijna tot bij de tent (wel aan twee euro). Er zijn een paar gulden festivalregels waar je evenwel niet aan ontsnapt:
- ik slaap te weinig (koud de eerste nacht)
- hoe kleiner de rugzak, hoe meer problemen aan de controle ("Zes tetrablikjes fruitsap? Dat is wel wat veel he? Voor twee, allez, maar toch" Excuseer maar ik heb nergens op het ticket of de site een maximumhoeveelheid gezien)
- veel mensen, veel dronken mensen, veel West-Vlamingen
- hoere(n)
En massa's leuke muziek, hou me de volgende dagen uit de buurt van een muziekwinkel zou ik zeggen.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Pukkelpop is gewoon super, ging vroeger elk jaar, maar ben er de laatste paar jaren niet meer geraakt. En nu zit ik hier met enorm veel spijt. Omdat de ganse wereld geweest is en ik niet. GRMBL...
    Ik vind Pukkelpop trouwens veel leuker dan Werchter, maar misschien ligt dat gewoon aan het feit dat ik als puber wel naar PP mocht en niet naar TW?
    Kamperen zou ik wel niet meer kunnen, I need my beautysleep op deze leeftijd, dus respect dat jij het wel hebt gedaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goh, niet overdrijven, ik denk dat jij jonger bent. Heel laat hebben we het nooit echt gemaakt (maximum twee ofzo) en al bij al is het comfortabel kamperen op PP. En nu wrijf ik me vol crèmekes om het tekort aan (beauty)sleep te compenseren :-)

    BeantwoordenVerwijderen