Zelfkwelling

Een ander woord is er niet voor. De ene meubelzaak na de andere lopen we door. op zondag, wanneer nog zovelen dat idee hebben. Ja, we kunnen...

Een ander woord is er niet voor. De ene meubelzaak na de andere lopen we door. op zondag, wanneer nog zovelen dat idee hebben. Ja, we kunnen het eens raken over wat we mooi vinden. Maar nee, er is nog steeds geen plaats. Het heeft geen zin. Zolang de verbouwingen niet achter de rug zijn heeft het eigenlijk geen zin om te staan kwijlen bij de zoveelste kast of tafel. Om dan nog te zwijgen over de financiële kwestie. Na de verbouwingen zal het niet overlopen. En dan nog, als we alles samenleggen, kunnen we gerust een huis vullen. Enkel een deftige kleerkast ontbreekt echt.

Wat hebben we vandaag geleerd?
- je kan Afrikaanse maskers in de weba vinden
- ik heb er een kast gekocht ondanks mijn vooroordeel van de Gent-Deinze-winkel en dat we eigenlijk niks nodig hebben, maar deze was een koopje en kan ik overal kwijt
- de keuken in Mariakerke komt niet van onze droomwinkel, de modules gaan niet samen met de hoeken en kanten
- de Zweedse meubelgigant zal dan ook wel geen optie zijn
- maatwerk is financieel niet haalbaar
- een huis verhuren zonder keuken zal ook wel moeilijk liggen, dus wordt het Mariakerke? Of een ander lief...

You Might Also Like

2 reacties

  1. Maatwerk hoeft daarom niet onbetaalbaar te zijn hoor. Vaak kost het niet meer dan een kant-en-klaar-keuken, soms is het zelfs goedkoper. Trek eens met je plan naar een schrijnwerker... je zou kunnen verschieten! Heb dit al van veel mensen gehoord. Mijn ouders hebben ook keuken op maat laten maken, met materiaal van hoge kwaliteit, een L-vorm van 3 op 4 meter schat ik: 10.000 euro. Dus als je het eenvoudig houdt van vormen en afmetingen + materialen, dan kan het misschien al wel voor de helft van de prijs... Of doe zoals ik: toonzaalkeuken van 3000 euro, alle merkapparaten inbegrepen (moet wel passen natuurlijk, en daar wringt het schoentje bij jou dan vrees ik, als ik het hier zo lees...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De keuken in Mariakerke heeft een scherpe hoek en een stompe hoek en er moet ook nog een gasteller bereikbaar blijven, heel lastig. In de stationsbuurt bij mij moet het wel lukken, ik ga ook al eens zien naar toonzaalmodellen naar mijn goesting, kwestie van er vroeg bij te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen