Arum in Fish

Ik weet niet wat er gebeurd is, maar van de ene dag op de andere werd het herfst. Hebben jullie dat ook gemerkt? Gelukkig had ik donderdaga...

Ik weet niet wat er gebeurd is, maar van de ene dag op de andere werd het herfst. Hebben jullie dat ook gemerkt? Gelukkig had ik donderdagavond mezelf een schop onder de kont gegeven en had ik mijn moed samen gezocht om te knippen in die ongelooflijk mooie stof van Zonen09

Ik had getwijfeld, de stof is schitterend, laat dat duidelijk zijn, maar is dat wel mijn kleur? Ik was naar De Stoffenkamer getrokken met het patroon van arum van Deer&Doe op zak. Maar ik twijfelde tot het laatste moment. Arum heb ik al meerdere keren gemaakt en ik wist dat deze jacquard perfect zou zijn. 

Ik knipte donderdagavond, stak de stukken onder de overlock en ging me aan mijn naaimachine zetten. Arum is tien keer stikken, meer niet. Door de panden in de rug krijgt het iets meer vorm. Al zie je daar niet te veel van als het op de kapstok hangt. 
Ik dook in mijn schoenenkast en vond eigenlijk zonder problemen twee opties: paarse botjes van Neosense die ik vorig jaar op het einde van de solden kocht en donkerblauwe schoenen van Art, gekocht bij Zappa in Antwerpen.

Vrijdag leek de herfst te beginnen, met vertraging op de sporen, regen en vallende bladeren. Ik koos nog voor blote benen, maar lang zal dat niet meer duren. Het kleed zit zo geweldig, echt een warme cocon. De vriend waar ik vrijdag mee naar de film ging onderbrak me: wat is die geweldige print? De DOKcollectie is gewoon prachtig, de stof werd gebreid in België en is GOTS gecertificeerd. Niet goedkoop, maar ik vond dat ik het waard ben. En als ik nu ook nog die cardigan afwerk dan kan ik er ook de winter mee door. 

You Might Also Like

1 reacties