Deugd

Je houdt dat niet voor mogelijk, hoe veel deugd het gedaan heeft om op de samenkomst van de Gentse avondbreiclub mijn twijfels eens te kunn...

Je houdt dat niet voor mogelijk, hoe veel deugd het gedaan heeft om op de samenkomst van de Gentse avondbreiclub mijn twijfels eens te kunnen zeggen, dan samen te rekenen en te beslissen dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken. Het zit namelijk zo: ik dacht dat ik te weinig wol zou hebben, maar eigenlijk moet het volgens het patroon wel lukken, althans met korte mouwen. Ik bedacht al dat ik er contrasterende strepen in kon verwerken en ik wist zelfs al wol waarmee ik dat zou doen. Maar met wat rekenen en tellen, lijkt het ook zonder strepen in orde te komen. Ik heb vier bollen en ben nu halverwege de derde. Na die bol ga ik nog eens meten, in principe zou ik 14 cm met die bol moeten gebreid hebben. Met de vierde bol doe ik eerst de mouwen en heel misschien probeer ik ze toch iets langer te maken, of ook niet, dat zien we dan weer wel.I had some doubts if I would have enough yarn. So I already started thinking about stripes and what yarn to use for them. At our knitting club we did some maths and decided, the yarn would be enough. I have four skeins, I'm halfway through the third. I have knitted 14 cm with the second one, so I should be able to do that again. 

You Might Also Like

3 reacties

  1. dat wordt een super mooi en vooral aangenaam om dragen golfje! 'En avant'... laat die pennen maar tikken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een werk, wat ik echt niet leuk zou vinden dat is losmaken als ik fouten merk. Ik bewonder breikunsten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Hilde, het wordt een cardigan, deze: http://ysolda.com/patterns/sweaters/cria/ maar dus vermoedelijk met korte mouwen.

    BeantwoordenVerwijderen