Mon atelier lingerie: bralette

Na de slipjes, tanga's en strings was het tijd om het boek Mon atelier lingerie van  Milena Sevette van  Eclipse lingerie studio , een F...

Na de slipjes, tanga's en strings was het tijd om het boek Mon atelier lingerie van Milena Sevette van Eclipse lingerie studio, een Française die lingerie ontwerpt dat ik bij De Standaard bestelde, verder door te bladeren. 

De voorbije periode van thuiswerken zorgde ervoor dat ik ook mee ging in de trend van wireless. Niet noodzakelijk omdat ik beugels niet comfortabel vind en niet kan wachten 's avonds om mijn bh uit te doen. Vaak ligt zoiets aan de maat die je draagt en er is niks dat zo vaak van maat verandert als die van je borsten. Maar goed, als je binnen blijft was de drempel wel lager om wireless te gaan. Ik kocht een aantal comfortabele bralettes en draag ze soms ook buiten.  
Ik maakte de bralette met nepen uit Mon atelier lingerie. De eerste versie was in een restje spons, gewoon om de vorm/grootte eens te testen. Hier uit bleek dat de lengte voor mij te klein was, het lukte niet om mijn borsten op een comfortabele of zedige manier te bedekken. Ik paste het aan met een paar extra centimeters en koos voor een versie met de rug van een zwemster. Het patroon bevat ook de mogelijkheid van een rug van een danseres. En je kan dus kiezen tussen met of zonder nepen aan de borsten. 

De stof kocht ik bij Small bobbins en is een heerlijke mesh met een bladmotief in een beige kleur. Ik werkte af met de omvouwelastiek van dezelfde webshop en vond in mijn voorraad een brede elastiek die ik vermoedelijk eens bij Veritas kocht. Uiteraard hoorde er ook een tanga bij om er een setje van te maken. 

 

You Might Also Like

0 reacties