De vragen van Proust (2 en 3)

Ik pik de vragen bij Saturnein en doe er hier mijn ding mee. In dit geval neem ik 2 en 3 samen, want het verschil met Anne op Saturnein is...

Ik pik de vragen bij Saturnein en doe er hier mijn ding mee. In dit geval neem ik 2 en 3 samen, want het verschil met Anne op Saturnein is dat ik niet zo georganiseerd ben om regelmatig te bloggen. Ik wil het nog niet opgeven, maar misschien doe ik er nog te weinig mee. 

Wat zijn je favoriete kwaliteiten in een man?

Spontaan begin ik blijkbaar net als Anne in wat ik niet fijn vind en dat is natuurlijk gekleurd door mijn ervaring op allerlei dating apps. Dus misschien moet ik die opsomming maar skippen. #schaterlach

Ik hou van mannen die ruimte laten en ruimte geven aan anderen. Niet luid roepen en hun gelijk proberen door drukken, maar actief luisteren, open zijn en zelf ook hun mening kunnen veranderen. Ik hou ook van mannen die aanmoedigen, die om kunnen met een portie drama, me laten uitrazen en op het goede moment zeggen dat het wel goed komt. En natuurlijk humor!  

Wat zijn je favoriete kwaliteiten in een vrouw?

Ik hou van vrouwen die weten wat ze willen en zelfverzekerd dit ook laten weten, zonder te hoog uit de toren te blazen, soms niet expliciet maar het wel zelfbewust uitstralen. Geen sorry zeggen, maar er voor gaan, want dat is wat mannen ook doen. Vrouwen die hun waarde kennen, ruimte opeisen zonder dat dit ten koste gaat van anderen natuurlijk en hier niet aan twijfelen.  

You Might Also Like

0 reacties