WIPWednesday: Sneeuwkoningin

Ik checkte even mijn ravelry pagina en blijkbaar begon ik aan deze trui op 2 januari. Ik schreef er hier nog niet eerder over, dus snel even...

Ik checkte even mijn ravelry pagina en blijkbaar begon ik aan deze trui op 2 januari. Ik schreef er hier nog niet eerder over, dus snel even bij benen. Snedronningen is het patroon van Isabell Kraemer en het zit zoals al haar patronen geweldig in elkaar. Ik gebruik teal van Artesano Blue Faced blend, een wolsoort waar ik er veel van kocht via ebay en tegenwoordig niet meer te verkrijgen is. Ik heb er al drie truien in gebreid, maar in andere kleuren en de wol slijt niet zo hard.  
Voor de yoke gebruikte ik een overschot van twee grijze sokkenwolsoorten met een extra draadje dirty mohair van bij Bart&Francis, waardoor de draad ook DK is geworden. Ik stopte met breien na het breien van het lijf, geen idee waarom, waarschijnlijk een ander project of geen goesting om een paar steken op te nemen voor de mouwen. Toen Isabell Kraemer haar take your pick kal lanceerde, zag ik mijn moment schoon, ik smeet mijn naam en project in de groep en twee mouwen moeten toch wel lukken zeker?

 

You Might Also Like

0 reacties