Sokken!

Deze zomer liepen er een aantal knit-alongs met sokken als thema. De eerste was deze van Kate Davies, de bluestockingsclub. Om de twee weken...

Deze zomer liepen er een aantal knit-alongs met sokken als thema. De eerste was deze van Kate Davies, de bluestockingsclub. Om de twee weken was er een nieuw patroon gewijd aan een vrouwelijke academicus. Een heel mooie reeks met mooie verhalen en echt wel een eyeopener. 
De KAL liep tot 1 september en er zijn 7 patronen verschenen, ik werkte drie paar kousen af en ben terug bezig aan de vierde. Ik kies voor deze ook voor langere kousen, nog geen idee of ze zo lang worden als mijn eerste paar. 

 De andere KAL was de #sipwindup21, een oproep om sokken af te werken in de zomer (socks in progress, zijnde sip) en zo tegen de herfst warme voeten te kunnen hebben. Heel voorzienig en zo hebben we het graag. Ik verzamelde vijf paar kousenprojecten en besefte meteen dat ik er al een paar vergeten was. Twee paar van de bluestockings vind je hier ook terug. Verder werkte ik ook de tweelingsokken af, een simpele vanilla sok met ribbels maar mooi door de wol die de ene keer roze als achtergrondkleur en de andere keer als contrastkleur gebruikte. Een leuk effect. Ik zette ook het boordje van de andere vanilla sokken op in Zauberball, verschillende kleurtjes en een paar dat ik aan een collega beloofde omdat ik te lang breide en de sok dus te groot voor mij uitviel. Dat heb je met sommige online vergaderingen. 

You Might Also Like

0 reacties