WIPWednesday: joyeux

Rachel Coopy lanceerde een mystery sock voor kerst. Ik kocht het patroon maar zag de tijd weg tikken en kon dus ook al spieken naar hoe de s...

Rachel Coopy lanceerde een mystery sock voor kerst. Ik kocht het patroon maar zag de tijd weg tikken en kon dus ook al spieken naar hoe de sok er zou uitzien. Dat had natuurlijk alles te maken met die knitmeter-uitdaging die ik mezelf oplegde. 

Op tweede kerst zette ik de sok op. Ik koos drie strengen van Coopknits sokkenwol die ik bij een uitverkoop kocht. Een beetje kerst maar ook niet te veel. Ik had nog nooit een sok met kleurwerk gebreid en dit was een ernstig verslavend project om nog één rij te brei. 
Het was ook een project waar ik al eens dacht dat ik het wel wist en de instructies dus niet helemaal volgde. Zo hebben de eerste blokjes een rij extra en wisselde ik ook wat kleuren, meestal onbewust. Ondertussen ben ik aan de tweede sok bezig, de hiel moet gebreid worden en dan komen de streepjes en nog een paar blokjes kleurbreiwerk. Ik kijk er naar uit. 

 

You Might Also Like

0 reacties