Niebla

Ik startte met Niebla uit Pompom magazine bij de start van de eerste lockdown, die zo niet genoemd mocht worden. Ik had nood aan een project...

Ik startte met Niebla uit Pompom magazine bij de start van de eerste lockdown, die zo niet genoemd mocht worden. Ik had nood aan een project om mijn gedachten te verzetten en iets voor mezelf te doen. Ja, lach maar, ik brei meestal voor mezelf maar sommige projecten voelen meer als voor mezelf dan andere. 

Het was een uitdaging met de brioche in de yoke en het gaf veel goesting om verder te doen en eens aan iets anders te denken. Ik koos er wel voor om de trui met een dubbele draad te breien waardoor het bij het warmer worden van de temperaturen minder aangenaam werd om verder te breien. 
Door met een dubbele draad te breien had ik natuurlijk ook meer wol nodig. Ik koos voor de zijde-mohair van Knitting for Olive die ik bij Wolhuis Wolder kocht. De andere draad is een merino-bamboo van Old Maiden Aunt, een heerlijke kleur die heel mooi uitkomt in combinatie. Ik kan de smile op mijn gezicht moeilijk weg steken, ik ben trots op mijn nieuwe trui en ik voel me er goed in. Ik vind het een mooie combinatie met deze broek van Deer&Doe in jeans en ik denk dat ik meteen een excuus heb om die ook nog eens in een andere jeans of velours te maken, zodat ik mijn trui vaker uit de kast kan halen. 


You Might Also Like

0 reacties