WIPWednesday: Leia

Ik ontmoette Natasja Hornby  voor het eerst op een Edinburgh Yarn Festival. Haar mooie trui viel me op en ik merkte op dat deze paste bij de...

Ik ontmoette Natasja Hornby voor het eerst op een Edinburgh Yarn Festival. Haar mooie trui viel me op en ik merkte op dat deze paste bij deze van haar partner. Het leek me wat overdreven, maar toen ik later ontdekte dat ze de trui zelf ontworpen had, snapte ik het wel. Zo'n wolfestival is een ideaal moment om bij je doelpubliek in de kijker te lopen. Ze lanceerde Leia als een soort van corona-paasei. En ik was verkocht. Natasja heeft een heel kenmerkende stijl met veel donkere en natuurlijke kleuren, een stijl waarvoor ze zich laat inspireren door de bouwstijl in Amsterdam. Haar instagram laat me altijd wegdromen naar meer Amsterdam in mijn leven.

Leia heeft een opvallende yoke en kan je in meerdere wolsoorten breien. Ik vond in mijn voorraad alpaca met zijde van Old Maiden Aunt Yarn, ik kocht die toen ze er mee stopte om deze via haar webshop te verkopen. Ze verft ze wel nog voor Loop Londen en ik kan je nu al zeggen dat ik daarvoor wel zou langs lopen (of online bestellen). Ik heb drie kleuren, en koos grijs als de basiskleur omdat ik daar voldoende van heb (army navy) en een paarse kleur (last night's dress) als contrastkleur. Ik heb twee strengen van die kleur en heb veel minder nodig, maar van de andere had ik meer strengen en is het daardoor misschien makkelijker om iets te vinden.
De contrasterende strepen waren geweldig verslavend om te doen en ik toverde mijn dag om tot een lekker lui dagje met een serie en dit geweldige breiwerk. Ook het lijf heeft een patroontje maar zonder kleurwerk. Voorlopig ben ik weer overgestapt op sokken en is ook de niebla al eens terug opgedoken.

You Might Also Like

0 reacties