Painting bricks

Als mensen bij mij binnen keken tijdens het online vergaderen zagen ze wel vaker de bolletjes wol op de chauffage. Restjes sokkenwol die er ...

Als mensen bij mij binnen keken tijdens het online vergaderen zagen ze wel vaker de bolletjes wol op de chauffage. Restjes sokkenwol die er lagen om te zien welke kleuren mooi met welke samen zouden kunnen gaan...

Ik kocht meteen het patroon van painting bricks van Stephen West en deed ook mee aan de KAL. Ik toonde het ook al tijdens een wipwednesday en toen leek het misschien stil te vallen, maar de rijen werden langer. De sjaal werd groter en warmer op mijn schoot.

Het bleef echter wel een leuk project om verder te doen. Nog een nieuwe kleur kiezen, gokken of ik nog genoeg zou hebben en beseffen dat ik meer dan genoeg restjes heb voor nog zo een sjaal. Ik kon de sjaal meenemen naar de breiclub, zowel in Gent als in Oostende. De eerste rij van het kleur was altijd wat tellen, maar nadien lukte het bijna zonder nadenken.



Nu is het te warm voor zo een grote sjaal, maar ik denk wel dat hij een goede compagnon wordt. Door de kleuren past hij zowat overal blij en het grijs en blauw breken een beetje de roze massa. En ik heb er ook telkens een passend paar sokken bij, haha.

You Might Also Like

0 reacties