Ginny

Als je een deadline hebt voor de linkparty van Fibremood, kan je twee dingen doen, zorgen dat je snel in actie schiet en met een gerust har...

Als je een deadline hebt voor de linkparty van Fibremood, kan je twee dingen doen, zorgen dat je snel in actie schiet en met een gerust hart kan afwachten tot het zo ver is, of nog snel iets maken uit de vorige Fibremood. Ik geef je het raden wat ik koos. 
Juist ja, ik tekende Ginny over uit fibremood 9. Ik koos voor een stof met een mooie fotoprint van paddenstoelen ofzo. Ik kocht de stof ooit op een stockverkoop bij een Gentse ontwerpster en ik durfde er niet goed in knippen.
Ik ben heel blij met het resultaat, ik overweeg een tweede drukknoop bij de strik omdat ik vind dat de rok nu van voor wat doorhangt. Ik had een ongelukje bij het strijken, door de warmte smolt een stukje van de verstevigde stof, vreemd genoeg had ik eerder geen problemen bij het strijken. Maar kijk, met een restje kon ik een patchke op de band plakken en als je het niet weet, zie je het niet.


You Might Also Like

0 reacties