GF20: dag 5 - secret garden

Handelsbeurs heeft een festival op poten gezet, met bubbels en alle voorzorgsmaatregelen onder de noemer Secret garden. De optredens duren ...

Handelsbeurs heeft een festival op poten gezet, met bubbels en alle voorzorgsmaatregelen onder de noemer Secret garden. De optredens duren ongeveer een uur en je kan per twee reserveren. Er zouden ook een beperkt aantal single bubbels zijn, maar daarvoor moest je ze contacteren. Dat lukte zonder problemen en ook de uitbreiding nadien lukte feilloos. Het leuke is dat de Handelsbeurs in de namiddag ook familieconcerten organiseert en dezelfde groep dus voor kinderen optreden. 
 Ik ging kijken naar het An Pierlé Quartet, een andere samenstelling en een ander genre. Ze hebben één plaat uit, gemaakt voor een voorstelling Sylvia en we kregen dus deze liedjes. Maar de stem van An Pierlé, haar grappige bindteksten, haar intensiteit,... alle ingrediënten bleven overeind.
We droegen een mondmasker en vormden eilandjes van twee personen. Het applaus klonk gemeend maar ook wat stil in die minder gevulde zaal. Het deed ongelooflijk veel deugd om terug live muziek te zien. En ik besef dat het een misschien een risico inhoudt, maar de organisatie doet zo hard hun best om alle voorschriften te volgen, dat ik zeker ben dat dat uurtje op die stoel me meer deugd deed en minder risico inhoudt dan door een volle winkelstraat lopen.
Achteraf gingen we nog iets drinken, maar we waren ruimschoots voor de avondklok thuis.

You Might Also Like

0 reacties