Fibremood Hettie

Ik zat op naaiweekend naast Saskia  en ze haalde het ene project na het andere boven. Ik herinner me haar zuchten bij het rimpelen van de H...

Ik zat op naaiweekend naast Saskia en ze haalde het ene project na het andere boven. Ik herinner me haar zuchten bij het rimpelen van de Hettie rok, maar ik herinner me vooral het resultaat. Ik haalde een gekoesterd stofje van Atelier Brunette boven. En besloot ook nog eens goed te meten, ik herinnerde me iets van een nauw bovenpand. Ik koos mijn maat op basis van deze afmetingen en besloot het op één gerimpeld stuk te houden. Ik verlengde het middenstuk met de lengte van het onderstuk. 
Het patroon is makkelijk, maar ik slaagde er in om heel wat te moeten lostornen, denk aan de achterkant van de stof als voorkant gebruiken en dat soort dingen. Het resultaat is geslaagd, al zeg ik het zelf. Ik hou wel van lange rokken in de zomer en deze heeft die geweldige pasvorm. Ik wandel meer dan ik fiets, maar ook op de fiets lukt het zonder problemen. Ik koos voor een drukknop in plaats van een knoopsgat in deze versie en vermoed dat deze rok ook wel eens naar de dansles mee gaat.

You Might Also Like

0 reacties