On my knitting needles in 2019

Als ik bezig ben met lijstjes is een overzicht van mijn breiprojecten van het voorbije jaar ook wel op zijn plaats. Ik tel er dit jaar mind...

Als ik bezig ben met lijstjes is een overzicht van mijn breiprojecten van het voorbije jaar ook wel op zijn plaats. Ik tel er dit jaar minder dan vorig jaar, maar spoiler alert, ik heb wel meer meters gebreid. Nadat ik de foto's maakte ontdekte ik dat Anemone niet opgenomen is, ik zette de trui eeuwen geleden op en werkte die pas dit jaar af. 


Ik tel dus 22 ipv 21 projecten, vier projecten zijn nog niet afgewerkt: ik zette nog een paar sokken op, mijn mycroft heeft nog een stuk mouw nodig, nog een sok die ergens aan de hiel hapert en een cardigan met veel kleurwerk dat ik dringend terug eens moet vastpakken.

Verder tel ik vier paar afgewerkte sokken, twee paar mittens, één muts, vier sjaals, twee van de Ysolda club en twee van Stephen West en dan zijn er nog vier truien. Het laatste project werd terug afgetrokken en de wol wacht op een nieuw project.

Ik heb nog niet echt een lijstje voor volgend jaar in gedachten. Momenteel concentreer ik me op het afwerken van mijn mouw en mijn sokken. Ik kocht wel al wol en patronen, want een mens wil niet zonder vallen. #schaterlach

You Might Also Like

0 reacties