Knitting season

Kate Davies  is en blijft één van mijn favoriete ontwerpers. Ze heeft een eigen kijk op dingen, ook in de manier waarop ze haar zaak runt. Z...

Kate Davies is en blijft één van mijn favoriete ontwerpers. Ze heeft een eigen kijk op dingen, ook in de manier waarop ze haar zaak runt. Zo lanceerde ze vorig jaar een club met verschillende mogelijkheden. Elke week was er een patroon en een opdracht in je mailbox. Er was een onderbreking maar ze pakte in september de draad weer op.

Ik had de club met de wol besteld en ben blij nu ik ook beide boeken in mijn handen heb. Ideaal voor de kerstvakantie.

Ik zette de muts op en geraakte niet verder dan de boord. Toen iemand op instagram zei dat ze eerst wat dingen wou afwerken en nieuwe projecten voor het nieuwe jaar houden zette ik die muts op mijn lijstje.

En zoals dat dan gaat, eens ik terug bezig ben wist ik van geen ophouden. Het patroon ziet er moeilijk uit maar eigenlijk volg je rij per rij de instructies. Ik gebruikte andere kleuren maar zorgde er wel voor dat donker ook donker op het patroon is. Dat hoeft natuurlijk niet, maar dat maakt het wel makkelijker om te volgen.

De muts is al een tijdje af en heeft heel snel de weg naar mijn dagelijkse routine gevonden. Nog eentje voor mijn af-lijstje van dit jaar.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Dit projectje lijkt me bijna onmogelijk ... Opperste concentratie, denk ik. Nu noemt men dat heel erg mindfull :-) !
    Echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen