WIPWednesday: mycroft

Isabell Kraemer  is een Duitse ontwerpster die de meest fantastische breipatronen uitbrengt. Het ziet er altijd zo eenvoudig uit maar de co...

Isabell Kraemer is een Duitse ontwerpster die de meest fantastische breipatronen uitbrengt. Het ziet er altijd zo eenvoudig uit maar de constructie zit zo geweldig in elkaar dat alles perfect op zijn plaats valt. Ze heeft een hele resem aan patronen, onmogelijk om haar tempo bij te houden. Ze organiseert regelmatig een KAL en geeft dan ook vaak kortingen op haar patronen, het is maar dat je het weet. 

Ik kocht mycroft bij de lancering, het was één van de EYF-patronen en ik besef net dat ik de eula cardigan die ik al een tijdje van de naalden heb nog eens moet tonen. Ik wist meteen ook welke wol ik zou gebruiken, ik droeg tijdens EYF mijn heerlijke canvas trui in Lammermuir en zo wou ik er nog één. 
Momenteel loopt er binnen de groep van Isabell een "take your pick" KAL. Je kiest het patroon van je keuze, mogelijk was je er al aan bezig en de deadline is 15/12. Ik koos voor mycroft en kreeg al een vriendelijke herinnering om te vragen hoe ver ik zat. Nog niet zo ver, omdat ik van alles wil breien met deze herfstige dagen, maar wel al voldoende ver om te zien dat dit weer een geweldig patroon is met verkorte rijen bij het opzetten.

You Might Also Like

0 reacties