Thea maxidress

Ik maakte ondertussen drie thea's . Het is een mooie vrouwelijke bloes van Zonen09  en ik blijf me verbazen hoe mooi dat alle deeltjes ...

Ik maakte ondertussen drie thea's. Het is een mooie vrouwelijke bloes van Zonen09 en ik blijf me verbazen hoe mooi dat alle deeltjes in elkaar vallen. Dit is een patroon waar over nagedacht is en ik kan nu al zeggen dat er nog gaan volgen. 

Hier en daar zie je een aanpassing naar een jurk. Dat kan op verschillende manieren, zeker nu hemdjurken ook wel populair zijn in het modebeeld. Maar er is meer mogelijk. Via haar instagram gaf Sharon van Zonen09 de uitleg voor de aanpassing van de bloes naar een maxidress. Ik volgde de instructies redelijk nauwgezet maar verlaagde wel de taille met 8 centimeter, waardoor de look een beetje anders is dan wat Sharon op haar instagram toont. Normaal verleng ik sowieso het lijf met twee centimeter. Toen ik de instructies van Sharon volgde, kwam ik te hoog op of net onder mijn borsten uit, wat niet het effect geeft dat ik wil. Nu valt het net iets boven mijn natuurlijke taille. 
Ik kocht de stof bij De Stoffenkamer. Het is een print op een witte achtergrond, de averechtse kant is wit en de stof is ook best wel kwetsbaar als je moet gaan lostornen. Maar het is een heerlijke stof om te dragen en te verwerken.
Ik ben fan van het donkergroene met het oranje-roze takje. Voor mij is het een echte najaarskleur en ik wil nog niet denken aan donkere dagen, maar ik kan me wel inbeelden dat ik hier panties onder aan doe en ga stappen in een bos om de bladeren te voelen knisperen onder mijn voeten.
 Natuurlijk is het ook een model dat ik elke dag aan kan naar het werk of met wat accessoires kan optutten naar een feestelijke outfit. Ik heb al andere stofjes gekocht in voldoende grote hoeveelheden om hier nog andere versies mee te maken.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik zie een heuse diva! Heel stijlvol en inderdaad een perfect stofje voor het komende seizoen (waar ook ik helemaal nog niet aan wil denken, maar vandaag worden we wel met de neus op de feiten gedrukt ... snif snif)

    BeantwoordenVerwijderen