Ladyshorts

Na een serie pipers uit la maison Victor  wou ik eens wat anders proberen, al zitten ze geweldig. Ik had bij Stoffenspulletjes al regelmati...

Na een serie pipers uit la maison Victor wou ik eens wat anders proberen, al zitten ze geweldig. Ik had bij Stoffenspulletjes al regelmatig zitten kwijlen bij haar watson bh van cloth habbit en ontdekte daar op de site een gratis patroon, genaamd ladyshorts. Ik las de uitleg en bleef wat hangen bij perfect zitten.

Anders dan bij piper zit de naad niet aan de zijkanten maar midden- en achtervoor. Dit zou de pasvorm ten goede komen, maar maakt het wat minder evident om het patroon uit een restje stof te halen.

Ik vond een tricot waar ik eerder een givre van Deer and Doe in maakte en een couponneke van bij De Stoffenkamer. Zo'n klein ding zit relatief snel in elkaar, al vragen de elastieken wel wat handigheid. 
 Zo op de foto ben ik niet helemaal overtuigd, het lijkt of ik massa's overschot ga hebben, maar eigenlijk zit het best goed. Het is een stuk hoger uitgesneden en voor ik de elastiek aan de benen bevestigde leek het er wat te lubberen, maar nadien viel alles op zijn plaats. Het is niet het aha-gevoel van bij piper, maar zeker wel een leuke afwisseling en een gratis patroon.

You Might Also Like

0 reacties