Lacustrine

Het was liefde, pure liefde. Ik kan me niet meer herinneren waarom het zo lang duurde om op te zetten, maar eens ik de steken had opgezet da...

Het was liefde, pure liefde. Ik kan me niet meer herinneren waarom het zo lang duurde om op te zetten, maar eens ik de steken had opgezet daar in mijn hotelkamer in Manchester kon ik het niet meer opzij leggen. Lacustrine is een ontwerp van Ysolda, oorspronkelijk voor haar club maar ondertussen ook apart te verkrijgen.
Wat mij betreft, een aanrader. Je breit eindeloos rechts en averechts maar het gaat nooit vervelen. De constructie zit zo goed in elkaar met het opnemen van steken en verkorte rijen. Misschien dingen die je nu wat afschrikken, ik liet me er ook bijna door kisten, maar eens ik bezig was, kon ik simpelweg niet stoppen, ook al werden de rijen gevoelig langer en wat een resultaat. De sjaal is groot en licht want je gebruikt laceweight wol. Ik gebruikte de wol van de club maar moet toegeven dat je niet echt veel verschil tussen de twee kleuren ziet, dat is ook niet de bedoeling, maar ik vroeg me af of het wel de moeite is om twee soorten te gebruiken.


Ik heb de eindjes ingeweven, door het gebruik van twee kleuren waren er dat net iets meer, maar het blijft een plezier om zo een sjaal af te hebben. Ik moet hem nog wassen en blocken, maar ik denk dat ik hem vandaag alvast gewoon zo draag. Hij is te mooi om er niet eerst een beetje van te genieten.

You Might Also Like

0 reacties