Weekend

Amper een week na EYF pakte ik weer mijn boeltje en ging ik op weekend met de leukste vrouwen die je je kan inbeelden. Ik was niet echt voo...

Amper een week na EYF pakte ik weer mijn boeltje en ging ik op weekend met de leukste vrouwen die je je kan inbeelden. Ik was niet echt voorbereid, maar ik had wel meer dan voldoende mee.  

Ik had een aantal bijna afgewerkte projecten mee en ook een paar nieuwe. Ik probeerde twee nieuwe patronen uit, dus overtekenen en volledig knippen. En ik probeerde een patroon te hacken met een tutorial. Dat laatste draaide minder goed uit, allez, het ziet er geweldig uit, maar ik kan er niet in en dus heb ik het ook niet afgewerkt, misschien als de kilo's wat terug onder controle zijn, lach maar vrouw.
Ik maakte geen foto's, behalve deze van de bobijntjes en gelukkig was An er van Nononsonsmoms om me stiekem te fotograferen toen ik me aan de andere tafel moeide. Het was een fijn weekend, zelfs met een uurtje minder en opnieuw was er deze maandag een klein hangover gevoel. 

You Might Also Like

0 reacties