#WIPWednesday: nog eens ijsbloemen

Toen ik zondag mijn werk uittrok , zocht ik na de breiclub troost in een ander project. Ik schreef al eerder over Ice Flowers. Ik was gestop...

Toen ik zondag mijn werk uittrok, zocht ik na de breiclub troost in een ander project. Ik schreef al eerder over Ice Flowers. Ik was gestopt na het kleurbreiwerk van het lijf en het was tijd voor een heel stuk effen breiwerk. Tot mijn verbazing ging het bijzonder vlotjes. Logisch want het is gewoon recht, maar toch kwamen de centimeters sneller dan ik voordien had gedacht.

Nog een paar centimeter en dan komt de boord. Ik hoop deze trui aan te doen op Edinburgh Yarn festival, al weet ik ondertussen dat Blacker Yarns er dit jaar geen stand zal hebben, in tegenstelling tot wat ik eerder dacht. Ysolda heeft een sweaterKAL gelanceerd en er komt ook een nieuw patroon aan, dus mogelijk zet ik nog een nieuwe trui op, vermoedelijk in een wol die wel op EYF zal verkocht worden en zo doe ik dan toch nog mee aan de KAL van Knitbritish. Erg he, dat ik me zo laat gaan in het enthousiasme, waardoor ik bijna, bijna zeg ik, vergeet te genieten van mijn breiwerk.

You Might Also Like

0 reacties