First Fall days socks

Ik mocht opnieuw een patroon testen voor Hanna Lisa Haferkamp, van HLHdesigns . Om het extra aantrekkelijk te maken was er ook de kans om de...

Ik mocht opnieuw een patroon testen voor Hanna Lisa Haferkamp, van HLHdesigns. Om het extra aantrekkelijk te maken was er ook de kans om de nieuwe wol van Woolly Mammoth Fibre te gebruiken. Er was keuze tussen twee basiskleuren (wit of grijs) en twee contrastkleuren (oranje of geel). Ik ging voor grijs en mijn lievelingskleur. Ja, ik weet het, je ziet me zelden geel gebruiken, ik sta er echt niet mee, maar voor kousen wou ik deze keer wel een uitzondering maken.

 Het wordt stil aan ook koud genoeg om kousen boven te halen, dus het is wel leuk om dan een paar klaar te hebben. Het was de eerste keer dat ik contrasterende kleuren gebruikte voor de tenen en hielen, maar als ik zie hoeveel restjes ik ondertussen aan het verzamelen ben, zal het niet de laatste keer zijn.
Het breien ging relatief vlot. Eens ik de eerste keer het patroontje had afgewerkt zag ik wel hoe het verder ging maar ik moest wel blijven kijken naar de instructies. Ik werkte met de geschreven instructies en plakte die telkens af met washi tape. De kousen zijn trouwens gespiegeld, er is een linker- en een rechterversie. Dit zorgde ervoor dat het ook tijdens het breien van de tweede kous nodig was om te blijven kijken naar het patroon. Maar wel leuk, omdat je zo echt wel twee verschillende sokken breit.

You Might Also Like

0 reacties