#WIPWednesday

Eind deze week komt het vijfde nummer van Laine  uit. Ik ben een fan van hun stijl, simpele patronen die heel minimalistisch lijken, maar v...

Eind deze week komt het vijfde nummer van Laine uit. Ik ben een fan van hun stijl, simpele patronen die heel minimalistisch lijken, maar vaak wel leuke details hebben. 

Ik haalde het vorige zomernummer nog eens boven. Ik maakte er eerder utu in een mooi rode kleur uit, een truitje die het ook goed doet in het voorjaar. Maar het is een nummer waar ik elk patroon van zou willen maken. Ik heb lang gedacht dat ik sibeal van Isabell Kraemer in effen blauw zou maken. 

Maar toen Lilith van Old Maiden Aunt pynk voorstelde op haar instagram bestelde ik twee strengen en later bestelde ik bij omdat de wol te mooi was om te gebruiken voor kousen. Ik wou hier een trui uit en gelukkig zie je ook het kleine motiefje in de kleurenschakering. 
Zoals we bij Isabell Kraemer wel meer gewend zijn, lijkt het een simpel patroon maar lijkt het een vreemde constructie te worden. Je begint met de schouderstukjes en dan brei je aan beide kanten het bovenste van het pand vooraleer alles samen op rondbreinaalden te zetten. Het vordert maar traag naar mijn aanvoelen maar het simpel patroontje van acht rijen is echt chocolat knitting. je wil telkens nog een rij bij doen en dat is geen slecht idee.

You Might Also Like

0 reacties