Swedish pancakes

Soms geraken breiprojectjes een beetje in de vergetelheid. Ik zette deze vingerloze mittens op voor de Tukulove KAL (knitalong) en sprak er...

Soms geraken breiprojectjes een beetje in de vergetelheid. Ik zette deze vingerloze mittens op voor de Tukulove KAL (knitalong) en sprak er al over in november. Maar het was duidelijk dat ik de deadline niet zou halen en de lente lokte toch ook wel een beetje. En vooral andere projecten. 

Toen ik vorige week naar een concert in de Botanique trok en wist dat ze mijn handtas zouden controleren, zocht ik een klein projectje. Ik vond niet waar ik aan dacht, maar kwam wel deze tegen. Swedisch pancakes (PomPomMag 12), ik had amper een paar centimeter van de tweede boord. Ideaal om mee te nemen, want klein en niet moeten nadenken. 
 Zaterdagavond kon ik aan het kleurbreiwerk beginnen en oh, boy, die dingen zijn toch verslavend, een herhaling van tien rijen en toch wil je maar verder blijven doen. De duim en de afwerking waren voor zondag en kijk, vingerloze handschoenen. Ideaal voor iemand die altijd koude handen heeft.
Ik veranderde de boord een beetje en werkte die af met een streepjes patroon. Ik had 13g van de grijze wol en 34g van de roze wol. 

Ik bladerde nog eens verder in dat nummer van PomPomMag en besloot om ook maar de fika op te zetten, als een nieuw projectje dat gemakkelijk mee te nemen valt.

You Might Also Like

0 reacties