Mijn naaikamer

Anne van Saturnein  gooide me het stokje toe dat  Davina  is gestart: toon me je naaiplek! Nee, niet opruimen, maar gewoon nu een foto. Ik h...

Anne van Saturnein gooide me het stokje toe dat Davina  is gestart: toon me je naaiplek! Nee, niet opruimen, maar gewoon nu een foto. Ik had wat zitten grappen in de facebookgroep van 40 dagen bloggen en dus was ze wel benieuwd. In de kerstvakantie verhuis ik standaard mijn naaimachine naar de keukentafel en doe ik van een beetje bandwerk voor de cadeautjes. Ik weet niet waarom maar dat zit gewoon leuker. In de winter is het licht ook wel beter beneden met de lichtsstraat.

Ik heb een naaiplek, de tweede kamer op de eerste verdieping. Het was ooit de kinderkamer met grote vrachtwagens op het behangpapier. Er was een deur naar de zolder die ik meestal dicht liet omdat die trap toch maar wankel was en ik niks te zoeken had op de zolder.

Met de verbouwingen werd de zolder bruikbaar en gingen die deuren en binnenmuur uit de tweede kamer. Alles werd wat opengewerkt, waardoor het nu best wel een lichte ruimte is.

De foto is genomen vanaf de trap. Op zich is de ruimte niet zo heel groot. Wat je ziet liggen, zijn een stapel patronen van Zonen09 , eentje zelfs nog ingepakt. Deze liggen op het muurtje aan de trap. Rechts is er het raam, zie je dat licht op de muur?

Links staat nog een bureau met een rek. Daar naai niet, maar daar liggen momenteel wel patronen en stofjes. Op de kleerkast (die ik eigenlijk weg wou na het kopen van een kleerkast voor volwassenen met meer deurtjes maar iedereen raadt het me af, want ik kan er mijn winterjas in kwijt) staan dozen met knopen en ritsen. Mijn naaimachine staat op een bureau dat ik bij Sissyboy vond, de stoel is van een design merk en het lampje komt van bij De Beste Kamer in Kortrijk. Mijn smurfen staan er een beetje onzichtbaar onder. Verder vind je er ook nog een doos met restjes en bobijntjes. Er liggen stofjes op de tafel, namelijk een pyjama voor mijn neefje (eentje van Zonen09) omdat de andere te klein was en daaronder staat een curver bak die ik dringend eens zou moeten sorteren. Geen idee wat er in zit. Rechts onder mijn naaitafel staat ook nog een zwarte zak waarmee ik mijn naaimachine kan meenemen naar weekends enzo.

Wie wil ook eens zijn naaiplek tonen?

En ja, die veertig dagen zal niet lukken. Maar dat wisten we al van bij de start natuurlijk.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Dat valt dus best wel mee... haha :-) Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist niet dat ze bij Sissyboy bureaus verkochten? Hele leuke trouwens! Leuk blogje.

    BeantwoordenVerwijderen