Breiplannen

2017 was een goed jaar om te breien, ik breide uiteindelijk net iets meer dan 12km. En ik ben daar ongelooflijk blij mee, vooral met de res...

2017 was een goed jaar om te breien, ik breide uiteindelijk net iets meer dan 12km. En ik ben daar ongelooflijk blij mee, vooral met de resultaten, die ik ook vaak bovenhaal en draag. 

Maar er zijn ook heel veel dingen die nog niet afgeraakt zijn. Ze staan op de naalden en sommigen staan daar al efkes. Een beetje triestig soms, omdat ik eigenlijk misschien maar een week nodig heb om ze af te werken. Bij de meeste wel meer, maar toch, blijkbaar slaag ik er niet in om mijn aandacht er bij te houden. 
Voor een instagram uitdaging haalde ik de meest actieve boven. Of eigenlijk degene waar ik mezelf op korte termijn wel aan verder zie werken. Ik weet niet of je veel op de foto herkend, sommige zijn hier waarschijnlijk al gepasseerd. Er zitten zes truien bij, de ursula cardigan, hier van onder met grijs en rood, heb ik al een jaar niet meer aangeraakt en heeft eigenlijk gewoon mouwen nodig. Ook onderaan ligt de belmont, één mouw, hoeveel werk kan dat niet zijn. Verder liggen er ook vier sjalen bij, die in het mandje was een mystery kal die al meer dan een jaar geleden afgelopen is en het bleef maar duren voor ik die laatste streng opwond en ondertussen ga ik eens moeten zoeken waar ik ben gebleven.

Ik zou kunnen zeggen dat het mijn goed voornemen is om eerst alles af te werken, maar ik ken mezelf, het is alleszins geen toeval dat ik gisteren iets nieuw opzette. Maar ik wil wel regelmatig iets van deze projecten bovenhalen. Want wat ik wel weet is dat ik ze allemaal wil afwerken.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Allez hop, Ursula en Belmont willen er zo graag ook bijhoren in 2018!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen